Arkadaşım ve Annem 1

Adım mert 18 yaşındayım, bu sene lise bitti üniversite sınavına girdim ama bir beklentim yok, annemle beraber yaşıyorum. Annemin ismi kader, babamla ben daha çocukken boşanmışlar o günden beri annemle tek başımıza yaşıyoruz. Annem 40 yaşında 168 boyunda, çakma sarışın, fit vucuda sahip bir ofis çalışanı. Annemi hep çekici bir kadın olarak görmüşümdür taa ki ona bakış açımı değiştiren olay gerçekleşene kadar.

Üniversite sınavından sonra liseden bir arkadaşım aradı, kaan(lise boyunca fitness yapmış 188 boyunda kaslı, özgüvenli, kızları götüren bi tip). Kaanın araması beni şaşırttı çünkü son 2sene aynı sınıfta okumuştuk ve çok bir samimiyetimiz yoktu. O kızlarla gülüşürken, hocalardan gizli kızları ellerken, öperken ben hep arkadan izlerdim onu, kıskanırdım da ama yapıcak bişey yoktu. Telefonu açtım

Kaan: Kanka naber sınav nasıl geçti?
Ben: Çok iyi değil kanka senin?
Kaan: Benim de çok iyi değil, bugün buluşmaya ne dersin? Okulun ordaki parktayım yanımda ozgeyle derya da var istiyosan gel
Ben: Olur işim yok, gelirim.

Diyip kapattım ve çok şaşırdım. 2 sene aynı sınıfta olup çok az muhabbetim olan bi çocuk beni parka kızların yanına çağırıyordu. Kaanın beni arkadaşı olarak görmesine çok sevinmiştim. Belki kaan o 2 kızı sikmişti çoktan, bilmiyordum ama birini de belki ben sikerdim diye düşündüm ve parka gittim.

Kaan:Hos geldin kanka
Ben: hosbuldum
Kaan: Nasıl gidiyo tatil, sınav da bitti var mı planın
Ben: yok bilgisayar başında oyun oynayarak geçiririm heralde.

Kızlar benle neredeyse hiç konuşmadı, 15 20dk sonra da kalkıp gittiler.

Kaan: Kanka ben de pc aldım bu yaz ben de oyun oynucam, bana kendi bilgisayarındaki oyunları göstersen olur mu?
Ben: olur kanka gel bize gidelim.
Bu sırada kaanın amacının benle arkadaş olmak ve oyun öğrenmek olduğunu gerçekten düşündüm:) ama asıl amacı çok farklıydı.

Eve geçtik oyunları açtım baktık eğlendik. O sırada annem işten geldi.

Annem: Aa hoşgeldin Kaan,
Kaan: hoşbulduk Kader abla
Ben: tanışıyorsunuz galiba? (işte bu an içime bir kurt düştü ama bişey diyemedim, belki de demek istemedim)
Annem: Kaan 2 gün önce bizim ofise müşteri olarak geldi, hangi okulda olduğunu sorduğumda senin sınıf arkadaşın olduğunu öğrendim. Ozaman tanıştık.

Annem anlatırken, benimle günü hakkında konuşurken kaan adeta annemi süzdü, ağzının suyunun aktığı besbelliydi, arkasını dönüp giderken annemin ince belini, iş eteğini ve kalçalarını güzelce kazıdı beynine.

Annem iş kıyafetlerini çıkarmak için odasına gitti, gittiği an kaan tuvaletin yerini sordu. Annemi izlemeye gittiğini anladım ama bişey demedim, arkasından baktım annemin odasına dogru yöneldi, baktı kapı kapalı paşa paşa tuvalete gitti.

İlk hikaye deneyimim yorumları merak ediyorum. İlgiye göre devamını yazıcam aklımda var bişiler 🙂