Erasmus-4

Bir süre sonra uyuduğunu fark ettim. Hem kendime kızıyorum hem taşağım ağrıyor. Şimdi artık konuşmayacak mıyız bilmiyorum garip bir durum. Yorganı alıp ikimizi örttüm. Uyuduk.

Sabah şaşkınlıkla uyanıp kendime geldim. Hala uyuyor. Durumu anladığım gibi dikeldim. Bir süre sessiz sessiz izledim. Kapı çaldı. Gel desem kız uyanacak. Sessizce ayağı kalkarken fransız içeri girdi. Beni boxterla görünce kapıyı hızlıca kapattı. Bayrak gibi duruyor. Elimle yerdeki bornozu alırken gülüştük. Karen uyanıp ikimize baktı. Bana uzun uzun baktı. Küçük bir tebessüm ettim. Fransız ünide ders olacağını ve artık odalarımıza döneceğimizi söyledi. Anlam veremedim ve sorgulamadım. Üstümü giyinip oturdum. Bir süre sonra fransız kız banyoya gitti. He dedim şimdi değişiyoruz. Eşyalarını topladım. Karena baybay dedim. Güldüm çünkü “izin vermedin sg” olmak istemiyorum. Ayağa kalkıp yanıma geldi. Yanağımdan öpüp döndü.

Odaya gittim. İtalyan gevşek gevşek hoşgeldin diyor. Oda bok gibi. Yataklar falan birleşik. Ne oldu gibisinden sordum. Sıkıldık dedi. Amk. Bu ne lan. İki gün içinden geçtin sıkıldım diyorsun. Ben mi karena iyi davranıyorum diye düşündüm. Hazırlanıp çıktık.

Mal mal bir ders sonrası müze gezdik. Benim türko kanka ekip kurmuş kızlı erkekli geziyor. Fransız ingilizle. İtalyan herkesle. Ben de yalnız dolanıyorum. Sömürü babası tarihini öğrendiğimiz ispanya müzesi sonrası yurda döndük.

İtalyan birkaç saat uzanıp “ben gidiyorum” dedi. Nereye dedim. Güldü. Yavşak amk. Neyse gitmiş. Ben de lan ne diye geldik ne yapıyoruz diye açtım laptobu geziniyorum. Mesaj geldi. İtalyan gelsene diyor. Gay mi diye düşündüm. Nereye dedim. Oda numarası verdi. Mal mal emoji atıyor. Gittim odaya. İçeride baya ses var. Kapıyı bir çocuk açtı. Yürüdüm içeri. Küçük masa gibi bir şey var. Viski. 5 bardak. Biri kızıl biri siyah iki kız ve bizim türk kız. Gergin gergin birbirimize baktık. Bunlar gevşek gevşek gülüyor falan. Kızılı birkaç kere görsem de tanımıyorum. İtalyan siyahın yanında. Sanırım o da italyalı. Bizim türko ortada oturuyor.
Ortamı bozmamak için ben de geçtim bir yatağın ucuna.

Anladım. 3’lü bir şey ama garip. Eş seçiyoruz. Biz türkoyla iki türkçe konuşunca bunlar güldü. Ortam gevşedi. Ben karen’ı düşünüyorum ama ortam bir şeye ulaşmaya müsait. Sonuçta sevgilim değil. Ayrıca italyanın siyahın sütyenini kaşıdığını görünce de rahatladım. Böyle mi olmak lazım. Derdim Gamzeyle eşleşmemek. Hayır iyice garipleşecek. Bok gibi olacak. Kızıla da yanaşamıyorum. Muhabbeti diğer oğlan döndürüyor. Bir süre sonra kimse birbirime bakmayıp etrafını ellemeye başladı. İtalyan siyahı kaldırıp “kanka bugün kalacak bir yer bul” dedi güldü. Amına koyayım dedim türkçe. Türkle gülüştük. Hayır amk. Bana yürüme. Kalkıp banyoya gittim. Umuyorum bu oğlan gamzeye yürür. Yüzümü yıkayıp içeri girdim. Oğlan gamzenin ağzına viski şişesini koymuş gülüyor. Gamze beni görünce şişeyi çekti. Bakmadım fazla ortam garip. Kızılın yanına oturdum. Oğlan bana bakıp gamzenin elinden tuttu. Oh dedim. Gamzeyle hiç bakışmadan odadan çıktılar.

Bu kızıl kim ne bilmiyorum. Viski çarpmış. Belli o da iyi değil. Küçük bir “lan karen” diye düşünsem de odada yalnız kalınca hızlı gelişti. Kız yatağa doğru uzandı. Bana bakıyor. Küçücük gögüsleri var. İtalyan bana niye bunu yaptı bilmiyorum. Fazla düşünmedim yanına uzandım. Küçük küçük öpüştük. Elini atmasıyla anladım. Sikerim.

Biraz oynamasına izin verdim. Sonra gidip kapıyı kitledim. Kızın kafası iyi ve beni istiyor. Fazla düşünmedim. Üzerimi çıkardım. Gögüs kıllarımla üzerine uzandım. Elimi atıp yüzünü izledim. Götünü görmek istiyorum çünkü full oturdu. Belinden tutup kaldıracakken diz çöktü. Kafası gitmiş. Mal mal gülüyor. Yüzüne uzun uzun bakıp kötü hissetirmek istemedim. İstediğini vermek için çıkardım. Viskiden mi yoksa kızın tavrından mı bilmiyorum. Zevk almıyorum. Küçük küçük tepesiyle uğraşıyor, duruyor gülüyor. Mal olmuş. Zaten hatırlamayacak dedim. Kaldırıp taytını çıkarttım. Götü normal. İnce uzun bir kız. Mal mal sesli gülüyor. Şş dedim. Ayağa kalkıp duvara dayadım. Ne yalan söyleyeyim. Am amdır. En keyif aldığım seks değildi. Bir süre sikip ağzına verdim. Kız zaten kendinde değil. Bana en sahroşunu bırakmışlar. Domal diyorum elimle itiyorum düz duruyor. Bir ara kendimi kötü hissetsem de dinlesin beni diye yüzüne küçük tokat attım. Güldü. Dinlemedi. Kendim ayarlaya ayarlaya domaltıp siktim. Neredeyse hiç öpmedim. Sakso desen yok. 2. Den sonra bayıldı uyudu zaten. Ben de diğer yatağa yattım.