İlk Tatil Macerası – 7

Balkondan içeri girip üstümüzü değiştiriyorduk. Dilara baya zorlandı kıyafet seçiminde. Ben hazırdım, altımda beyaz şort, üstümde önü göğsüme kadar açık gömlek vardı. 5dk sonra bekledikten sonra sıkıldım, “hadi aşkım” demeye başlamıştım. Odanın içinde sadece küloduyla geziyor, seçtiği kıyafetlere ayna karşısında üstünde tutarak bakıyordu. Perdemizde full açıktı, karşıya naklen canlı yayın veriyorduk.

Balkona çıkıp bi sigara daha içtim, yine geri girdim, hala giyinmemişti, “aşkım dünkü eteğini giy, üstünede crop giy” dedim. Südyen askıları belli olucağını söyledi. Bende südyen giyme dedim. Bu aklına yatmıştı ve dediğimi yaptı. Eteği zaten çok cesurcaydı, cropun içindeki göğüslerininde uçları çok belli oluyordu. “Tamam böyle çok iyi” dedim. Kendisine aynada biraz daha baktıktan sonra odadan çıkıp discoya indik.

Bu gece disco çok kalabalıktı. Cumartesi olduğundan dolayıydı sanırım otele yeni giriş yapanlardan olsa gerek. Bu kalabalıkta mykolaları bulmam imkansız gibiydi. Sahneye yakın yerlerde masada kalmamıştı, en ücra ve karanlık yerlerde vardı sanırım, çok karanlık olduğundan belli oluyordu, oralara doğru ilerledik, ilerledikçe karanlık masalarda baya sikiş sokuş döndüğünü görüyorduk, oral seks yapanlar, dalgayı çıkarıp sıvazlayanlar..

Bi masa bulup oturduk, biraz büyükçe masaydı, biz iki kişiydik ama yapıcak birşey yoktu, masayıda kimse kapmasın diye önümüzden geçen garsona hemen bi şişe vodka açtırdım. Sigaralarımızda yakıp vodkayı yudumlamaya başladık. 15-20dk sonrada kafamız kırılmaya başlayınca sahneye inmeye karar verdik.

Sahnede iğne atsan yere düşmezdi. Çok cesur birşekilde milletin arasına dalıp eğlenmeye başladık. Dilara her zamankinden daha istekli dans ediyordu karşımda. Aslında karşımda sayılmazdı, kalabalıktan dolayı dip dibeydik. Bi el omzuma dokundu. Arkamı döndüğümde dokunanın mykola olduğunu gördüm. Sevinmiştim, bu kadar kalabalıkta beni bulması çok zordu. Yanındada angelina vardı, angelina çok güzel sade bir makyaj yapmış, üstünde aşırı mini ve dekolteki bir gece elbisesi vardı. Vücudunu tam sarmıştı dap daracıktı. Kısa bir selamlaşmadan sonra ellerindeki içkileri küçük bir masaya bırakıp tekrar yanımıza geldiler. Hareketli müzik eşliğinde dans ediyorduk.

M: masanız nerede

B: çok dip biryerde siz buldunuzmu biryer?

M: bulamadık..

B: tamam bizim masa 7-8 kişilik zaten bol bol yer var bizim yanımıza gelirsiniz

M:tamam dostum

Bu akşamki etkinlikte DJ ziyaretçileri yönlendiriyordu. Her değişen şarkıda DJ komut veriyordu, gayet eğlenceliydi. DJ’den yeni komut geldi, “JUMP,JUMP,JUMP”..

Herkes deliler gibi zıplamaya başlamıştı, zıpladıkça açılan göğüsler, kahkahalar havada uçuşuyordu, Angelina pek zıplayamıyodu ayakkabıları müsait değildi ama Dilara her zıplayışında göğüsleri ağzıma giricek gibiydi. Sonunda beklenende oldu. Dilara farketmedi ama tek göğsü açılmıştı ucuna kadar. Biraz daha bu şekilde oynadıktan sonra DJ yeni bir komut verdi. “SWAP PARTNERS”..

Yeni partnerleri değişiyorduk, angeline hemen yanıma geldi, bende dilaraya göğsünü gösterdim, şaşırarak düzeltmeye çalıştı, cropu yamuk olunca komple beline kadar indirip tekrar yukarı çekerek düzeltti. Mykolanın yanına geçti. Bu şekildede deliler gibi dans ediyorduk, angelina iyice işi erotikleştirmeye başlamıştı, bazen sarılıyor, boynuma dil atıyor, bazende belimden sarılıp kalçalarımı sıkıyordu. Bende angelinanın beline sarıldım, ellerimi kalçalarına getirdim, ne bir külod nede tanga giymemişti. Bu beni dahada azdırdı tabi. 10dk boyunca bu şekilde deliler gibi dans ettikten sonra dilara bize döndü, “Masaya geçelimmi?” dedi. Bizde okeyleyerek milletin arasından zorda olsa sahneden ayrıldık, masamıza doğru karanlık yerlerden geçerken milletin iyice zıvanadan çıktığını bariz şekilde görüyorduk. En önde mykola, arkasında dilara , arkasındada ben ve angelina yürüyorduk. Angelina ani bir şekilde durdu, arkadan yavaşça çarptım, eliyle yandaki masayı gösterd, çok karanlıktı ama flaşlar patladıkça görebiliyordum, bir kız erkeğe sakso çekiyordu, arkasındada 2 erkek oturmuş biri kızı parmaklıyor, biride en az 20cm olan sikini sıvazlıyordu. “Hadii hadii” diyerek angelinayı hafifçe ittirdim. Mykola ve dilara oturmuştu masamıza, bizde geçtik yanlarına ben dilaranın yanına oturdum. Garsondan 1 şişe daha vodka, 2de bardak istedik.

Müzik sesinden birbirimizi zor duyuyor olsakta sohbet etmeye çalışıyorduk ama pek mümkün değildi. Etrafıda bir yandan izliyor, bir yandan müziğe eşlik ediyorduk. DJ’den yeni komut geldi. “TWERKKKK !!!!”

Angeline direk mykolanın kucağına oturdu, nazik hareketlerle mykolanın sikini üstünde dans ediyordu, elbiseside komple kalçasından yukarı fırlayınca dilarada farketti içine birşey giymediğini, “Ee sen neden yapmıyorsun?” dedim. Dilara önce kucağıma geldi, masanın dar yerinde olduğumuzdan rahat edemedik, tekrar kendi yerine geçince yapamıyacağını düşündüm ama dilara ayakkabılarını çıkararak dizlerinin üstünde masaya çıktı, tam karşıma geçerek arkasını dönerek domaldı bana, tam karşımda twerk yapıyordu, mykolalara baktığımda ikiside dilarayı izliyordu, dilaranın kalçasından yukarı çıkan eteğinin içinde pembe tangası çok hoş gözüküyordu, bacaklarından tutup iyice kendime çektim, ayaklarınıda omzuma koydu, pespembe tangası ve kalçalarını neredeyse ağzımın içindeydii artık hiç sağlıklı düşünemiyordum ve elimle tangasını kenara sıyırıp dil atmaya başladım. Hiç mykolalara bakmıyordum ama hala bizi izlediklerine emindim, dilara kudurmuş vaziyette kalçasını bi aşağı bi yukarı oynatıyor beni yönlendiriyordu. Yaklaşık 5dk sonra bu şekilde yaladıktan sonra yeni bir komut geldi. “SWAPPPP!!!”

Aman allahım, partnerler değişicekti, dilara masanın üstüne oturdu bana dönerek ve bana baktı, kafamla yana geçmesini işaret ettim ve güldüm, hiçbirşey demeden yan tarafa kaydı, angelinada sanki bu anı bekliyormuş gibi bana doğru geldi, elinle eteğini kaldırarak tam kucağıma oturdu, sonra yine biraz kalkarak elini bacaklarının arasından götürüp sikimi avuçladı ve dik pozisyona getirdi, yine oturdu üstüne. Amını resmen sikimde hissediyordum, ara ara kalçalarından tutup havaya kaldırıyordum çünkü neredeyse boşalıcaktım. Alkol ve flaşlardan kendimi kaybetmiştim neredeyse anı yaşıyordum sadece. Kendime biraz gelince sağıma baktım, dilara yine aynı pozisyonda twerk yapıyordu ama tangasınıda dizlerine kadar indirmişti. Bu biraz canımı sıksada yapacak birşey yoktu artık.

Neyseki çok geçmeden yeni komut geldi DJ’den, konseptini değiştiğini, artık herkesin sahnede normal dans edeceğini söylemişti. Angelina toparlanarak yana doğru geçti, mykolada dilaranın tangasını dizlerinden yukarı çıkararak giydirdi ve dilara yine yanıma geldi.

B: eğleniyomusun

D: aşkım bu akşam beni sikk

B: bayıltıcam seni sikerek

bu sözümün üzerine dilara etrafımıza baktı, çoğu kişi masalardan kalkıp dans pistine inmişti, ani bir hareketle sikimi şortumdan çıkardı biraz sıvazlayıp eğildi ağzına aldı, artık kendimden geçmiştim, bu pozisyonda rahat edemeyince dizlerinin üstünde angelinaya doğru domaldı ve tekrar ağzına aldı, biraz yaladıktan sonra patlıcak gibiydim, omzundan tutup çektim dilarayı ama dilara durmak bilmiyordu bir kere daha ağzına aldı, bu süreçte heyecandanmıdır nedir bilmem boşalamadım, yaklaşık 3-4dk yaladıktan sonra gözlerimi açtım, sağıma baktım, angelina dilaranın tangasını indiriyordu dizlerine kadar, mykolada bunu izliyordu, dilarayı tekrar omzundan tutup kaldırdım, “lütfen artık odaya çıkalım” dedim. Dilara hemen toparlandı. Ben eğilerek biz odaya geçiyoruz dedim. Biraz şaşırmışlardı.

M: biraz daha eğleniriz diye düşünmüştüm

B: duramıyoruz (gülerek)

Dilara ayaktayken eteğinin içinden tangasını yere kadar indirdi, ayaklarından çıkararak angelinaya döndü, önünde eğildi ve angelinanın ayaklarından geçirerek giydirdi, angelina şaşkın şaşkın bakıyordu, mykolaya dönerek A blok 1128 oda. Külodumu bana getirin dedi. Bu karı ne ara bu kadar orospu olmuştu anlamamıştım ama artık ok yaydan çıkmıştı. Herkesin ne istediği çok açık belliydi. Bir şişe vodkayıda elime aldım ve discodan çıktık, asansöre bindiğimizde “aa hesabı ödemedim” dedim. “Ödeşirsiniz aşkım odada” dedi. Bu hem biraz tuhaf duygulara sokmuştu beni, hemde angelinayo artık sikebilcektim, pek umursamıyordum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir