İlk Tatil Macerası – 1

Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. İsmim Aydın. 30 yaşında, istanbul’un işlek bir caddesine büfe işleten esnafım. Haftanın 3 günü hiç aksatmadan neredeyse 6 yıldır spor salonunda vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum. Haftasonlarımı ise eşimle gezerek geçiriyorum. Eşimede çok bağlı ve çok seven biriyim.

Eşim dilara ise, 26 yaşında, düzgün bir fiğizi olan bayandır. Bu düzgün fiziğini evimizdeki yürüyüş bandına ve pilates topuna borçluyuz sanırım. Boş zamanlarında spor yapmaktan asla vazgeçmeyen biridir.

3 senedir evliyiz, ve bu 3 sene içerisinde haftasonları neredeyse istanbul içinde gezmediğimiz park bahçe müze kalmadı. Bazen yeni görülecek yerler bulamayınca boğaz turlarına katılır kafa dağıtırız.

3 senelik evliliğimizin ilk senesi çok monoton geçsede ikinci yılımızdan itibaren kendimizi daha çok fantezilere adadık, tabi aşırıya kaçmadan. Belli başlı zamanlarda sadece benim iznim bandında dilara’yı açık giydirir, o şekilde gezer tozarız, bazende ilişki öncesi erotik filmler izler, gecemizin başlangıcını filmlerle yaparız. Tabi bu dozajı asla hiç aşmadık.

İlkbaharında gelmesiyle dilara tatil mızmızlığını yapmaya başladı. Haklıydıda, balayından sonra hiç tatile gitmemiştik, maddi bir sorunumuz yoktu ama 3 sene içerisinde resmi tatil zamanlarında dükkanıma bakacak güvenilir kimse bulamamıştım. Sırf bu haklılığından dolayı eşimi sürekli gezdirir, can sıkıntısını alırdım.

Yine bir akşam dükkanı kapatıp spor salonunun yolunu tuttum. Yoğun bir spor programından sonrada eve geçtim.

D: hoşgeldin aşkım

B: hoşbulduuuuk nabıyosun

D: can sıkıntısı işte napıyım…

B: varmı yapabileceğim birşey

D: TATİL !

B: aşkım haklısın, söz vermiyorum, ama halledicem bu sene

D: elini yüzünü yıka gel aşkım bi sen

Lavaboya yönelip elimi yüzümü yıkadıktan sonra dilaranın yanına geldim. Telefonundan şak diye tatil kampanyalarını açmıştı. Yüzünü hüzünlü bir kedi gibi bana çevirince dayanamayıp “nereyi istiyosan tut aşkım” diyebildim. Gerçekten çok sevinmişti ve haklıydıda.

Beraber otellere bakarken, çok kalabalık olmayan, gecelik ücretinin önemli olmadığı, ama kafa dinleyebileceğimiz biryer olmasını istedim. Bu isteklerime göre bakıyorduk. Yaklaşık yarım saat araştırmamızın ardından antalyanın bi beldesine bağlı şirin bir köy gibi yerde otel bulduk. Tabi otel diyorum ama butik oteldi. Son kararımızı verip kurban bayramı için yerimizi ayırttık. Beldeyi biraz daha araştırdığımızda denizinin çok güzel olduğu, tekne turlarının bolca olduğunu gördük.

D: aşkım turada çıkarmıyız?

B: tabi çıkarız aşkım kaç yıldır tatile gitmiyoruz ne istiyorsan yaparız

D: harikasın aşkımmm (dudağımdan öptü)

Bu öpücüğün ereksiyonuma etkisi çok olmuştu. Zaten 4 günü geçmişti ilişki yaşayalı. Üstündeki croptan fırlayan göğüsleri zaten beni benden alıyordu. Dilara yerinden kalkıp çay koyup geliyorum dedi. Arkasından baktım, çok ince olan taytının içinden pembe tangası gözüküyordu, squat delisi olan karımın kalçaları harika duruyordu taytının içinde.

D: buyur hayatım şekerde attım

B: teşekkürler aşkım, filmmi açsak balkonamı geçsek?

D: bence balkon

B: tamam aşkım

Çayımızı cipsimizi jelibonlarımızı alarak balkona çıktık. Telefonlardan gideceğimiz beldeye bakıyor, güzel olan yerleri birbirimize gösteriyorduk.

D: aşkım balayındaki faciayı yaşatmıcan değilmi bana?

B: ne faciası?

D: mayo !

B:Aşkım orası hiç uygun bi ortam değildi

D: tamam burası uygun

B: nereden biliyorsun

D: belli işte

Kısa bir sessizliğinden ardındna tekrar telefonlara döndük. Yarım saat 40dk havadan sudan muhabbet ettik, gideceğimiz yer ile alakalı planlar yaptık. Çaylarımızda bitince Dilara “geçelimmi odaya” dedi. Hınzır sesinden belli oluyorduki canı istiyordu. “Hadi geçelim” diyerek elinden tuttum ve odaya doğru yürüdük.

D: birşeyler giymemi istermisin?

B: hayır tam tersi çıkarmanı isterim..

Dilara önce taytını çıkardı, sonra üstündeki cropu.. Crop çıktığı an göğüsleri ağzımın dibinde zıpladı. Bunu yapmasını daha önce ben söylemiştim çünkü çok hoşuma gidiyordu. Dimdik ve sert uçları olan göğüslerini ellerimle sıkıyor, hayvan gibi emiyordum. Bu esnada dilarada şortumu çıkarmaya çalışıyordu. Göğüslerini bırakıp şortumu aşağıya çektm baksır ile beraber. Dilara tekrar kucağıma gelip sikimi içine aldı, yavaşça ve en derine…

Dilara artık ritim tutmuş şekilde üstümde bi aşağı yi yukarı sikimi en dibine kadar alıyordu, kendinden geçmeye başlamıştı. Ani bir hareketle dilarayı kalçalarından tutup iyice kucağıma aldım, sonra sırt üstü yatırıp üstüne çıktım. Artık ritim tutma sırası bendeydi.

D: aa,aaa, aşkımmm

B: efendim

D: hadi bana söz ver

B: ne sözü (hala içine girip çıkmaya devam ediyordum)

D: bu tatilde bana karışma

B: aşkım konuştuk bunları (üzerinden hafifçe kalktım ama sikim hala içindeydi)

D: konuştuk ama bilmiyorum

B: aşkım iltifat olarak söylemiyorum, o götün ortalamanın üstünde, nasıl giydicem bikini sana

D: ya zaten ortamına göre, belki ben giymek istemem

B: tamam aşkım orda bakarız

Ben tekrar hızlanmaya başladım ama konsantre olamıyordum. Evet belki haklıydı ama alışkın olduğum bi durum değildi. Dilara iyice zevke gelmişti çünkü bu seks her zamankinden daha uzun sürüyordu, aklımı toplayamadığım için 20dkyı bulmuştu boşalmam. Benimle beraber ikinci kere boşalan dilara ise yatağa yığılıp kaldı.

B: tamam aşkım karışmıcam

D: gerçektenmi?

B: abartmamak kaydıyla

B: (dudaklarıma yapışarak) seni çok seviyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir