Baldızım Ceren Part 5 ACELE

Giriş kısmında da bahsetmiştim. Karıma gerçekten çok aşık biriyim. Benim hayatta başıma gelebilecek en güzel şey oydu, onunla paylaştığım her an benim için paha biçilemezdi. Benim kadar sekse aç olmasa da onu sikmek de elbette çok keyifliydi. Ama nedenini bilmediğim bir şekilde cinsel arzularım tavan yapmıştı. Sanki ergenliğime geri dönmüştüm, 31 yaşındaydım ama karımı 2 gün sikmezsem ergen gibi banyoda 31 çekiyordum. Bu durum beni rahatsız ediyordu zaman zaman.

Bazı arkadaşlarımın kendi ağızlarından karılarını aldattığını çok duymuştum. Çoğunun bir metresi vardı, 24 25 yaşlarında genç kızlarla takılıyordu bu 30larındaki evli adamlar. Genelde üniversiteli kızları pahalı yerlere götürüp istedikleri hediyeleri alıyorlar, karşılığında da onları sikiyorlardı. Kadınların 30undan sonra çekilmez olduğunu ve kendi karılarını sikmek için yalvardıklarını anlatıyorlardı. Ben yine de onlara hiç bir zaman hak vermedim ve bana da çok ısrar etmelerine rağmen, gidip öyle kızlarla tanışmadım hiç. Ancak şimdi farkına varıyordum ki, bir erkeğin hele ki hayatında nispeten büyük sorunları, aşması gereken engelleri yoksa en büyük motivasyon kaynağı sikiydi. Gücünü bir kadının amına girerek hissetmek 30unu geçmiş başarıya ulaşmış erkekler için yegane amaç olmalıydı.

Ben bu düşüncelerin yavaş yavaş farkına varırken karımı aldatmış oldum, hem de onun öz kız kardeşiyle…

Ertesi gün sabah uyandım. Karım giyiniyordu. Bende kalkıp üstümü giydim ve kahvaltı için içeri geçtim. Ceren dün geceki sabahlığını bu sefer tamamen kapatmış şekilde masayı hazırlıyor, bir yandan da Yılmaz öküzüyle konuşuyordu. Günaydın diyip oturunca Ceren bana daha öncekilerden çok farklı olarak çok güzel bir gülümsemeyle günaydın enişteciğiiim dedi. Bana bu kadar samimi günaydın demesinden Yılmaz öküzü biraz rahatsız olmuş gibiydi ama dün akşam karısını siktiğimi bilse bile ağzından bir kelime çıkartacak cesareti yoktu. Bunun bilincinde olarak, Yılmazı da biraz daha ezmek için baldıza iltifatlar etmeye başladım. Ona ne kadar güzel olduğunu, saçlarının nasıl ışıl ışıl parladığını söyledikçe yılmazın kafası iyice aşağı eğiliyordu. Sudenin ve karımın da katılmasıyla bu iltifatları kestim ve kahvaltımı edip işe gittim. İş yerinde aklım sürekli Cerendeydi, dün akşamın büyüsünü düşünüyor ve bundan sonra ne olacağını merak ediyordum. Sabahki tavırları yeşil ışık gibi gözüküyordu ancak ben onun ablasıyla evliydim ve o da ne kadar hödükle evli de olsa sonuçta evliydi. Bundan pişmanlık duyabilir ve bir daha yapmak istemeyebilirdi. Öte yandan tekrar sevişmek istese de evdeki diğer 3 kişiden birinin bizi yakalamasıyla ikimizin de hayatı mahvolabilirdi. Bütün bunları düşünürken bir anda telefonuma bir mesaj geldi;

C: Enişteciğimm nasılsın, çok özledim seni

T: Bende çok özledim baldız, dün gece bana bir rüyayı yaşattın

C: Rüyayı sen değil ben yaşadım eniştecim, üstelik sadece 15 dakikada bu kadar keyif aldıysak… Devamı için sabırsızlanıyorum aşkım

Diyip sütyeniyle bir selfie gönderdi. O an sikim bir kazık gibi havaya dikildi ve iş yerinde tuvalete gidip 31 çekmek zorunda kaldım. 2 mesaj ve 1 sütyenli fotoğrafı bile beni boşaltmaya yetiyordu, üstelik daha dün gece sikmiştim onu. Ona mesajları silmesini söyledim ve ben de sildim. Akşam eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyordum

Akşam eve gittiğimde kapıyı baldız açtı, içeride sude olmasına rağmen bana ufacık bir öpücük verdi dudağımdan ve beni içeri aldı. Ben sudeyi görünce bir anda kıpkırmızı oldum ve hemen odama gittim. Onun yanında beni öpmesi biraz korkutmuştu ve tehlikeli olduğunu düşündüm. Ama Ceren belli ki bundan keyif alıyordu. Akşam yemeğini hazırlarken ve özellikle çay içerken sürekli bir bahaneyle götünü bana dönüyor ve biraz domalıyordu. Yemek yerken yanıma oturmuştu, ayağıyla benim ayağımı ve bacağımı okşamaya başladı. Bunu yaparken karım da onun yanında oturuyordu. Ceren çok yaramaz bir karıydı, onun her deliğini sikerek cezalandırmak ve yola getirmek benim görevimdi artık.

O gece onu sikmeyi yine çok istiyordum ama mutfakta bunu yapmak çok tehlikeliydi. Dün gece bile aşırı tehlikeliydi ancak olaylar bir anda geliştiği için ikimiz de bu tehlikeyi düşünmeden devam etmiştik. Ancak şu anda temkinli olmalıydım. Onu daha çok sikecektim ve bunun için kararlı ve planlı ilerlemem gerekiyordu. Bütün ipleri elime alıp onunla sikişeceğim zamanları kendim ayarlamam lazımdı. Ancak bu aralar uzaktan çalışmam zordu; işlerim yoğundu. Hafta sonları da ev dolu oluyordu. Bir şekilde bir plan ayarlamam lazımdı ancak önce bu gece Cerene onu sikemeyeceğimi, biraz daha sabretmemiz gerektiğini ve zamanı gelince onu doyuracağımı söylemem lazımdı. Yatağıma girdikten sonra baldıza mesaj atacaktım, ancak telefonun sesinden kocası duyar diye yapmadım. Yatağımdan kalktım ve onun odasının önüne gittim. Kafamı biraz kapıdan içeri sokunca Cerenin bana baktığını gördüm. Kafamla yanıma çağırdım ve kalktı geldi, Elinden tutup salona sonra balkona çıkardım onu. Biraz öptükten sonra ona uygun bir yer ve zaman ayarlayacağımı, o zamana kadar onu çok özleyeceğimi söyledim. Biraz öpüştükten sonra elini tutarak birer sigara içtik ve yataklarımıza döndük.

Aradan geçen bir kaç günde Cerenle mutfakta bir iki kere elleşip kısaca öpüştük ama tabii ki tam anlamıyla hasretimizi gideremedik. Benim için günler Cereni sikeceğim vakti düşünerek geçiyordu. İşyerinde olabildiğince erkenden işlerimi halledip kafamda planlar kurmaya çalışıyordum. Gece herkes uyurken yapamazdık, ne kadar son raddeye gelsem de bu imkansızdı. Cumartesi ve pazar günleri de diğerleri evde oluyordu, bir yolunu bulup Cereni tek başıma dışarı çıkarmam lazımdı ancak bunu yapmam karım, yılmaz ve Sude için uygun olmazdı. O cumartesi günü kahvaltımı yapmış, evde karım, sude ve cerenle otururken gözüm sürekli cerenin taytından taşan kalçalarındaydı. Sürekli kaçamak bakışlar atıyor, bir yandan da yakalanmaktan korkuyordum. Ceren de olabildiğince işlerimi kolaylaştırmaya çalışıyor ve genelde karşıma oturup bacak bacak üstüne atıyordu. Siyah daracık taytından gözüken upuzun bacaklarının şeklini bana sergiliyordu. O gün Cereni tek başıma alıp götürme hayali kurarken Sude hep beraber dışarı çıkmayı önerdi. Karım bu hafta işlerden çok yorulduğunu gelmek istemediğini söyleyince Sude ben ve Ceren arabaya atladık. En azından karım yoktu ama Sude yanımızdaydı. Birlikte sahilde biraz tur atıp tatlı yedikten sonra Sude avmye gitmek istedi. Alışveriş merkezinde mağazalarda gezerken Sude bizden uzaklaşmış ve kıyafet bakıyordu. O anda Cerenin elini tuttum, sude görüş açımdaydı ancak uzaktaydı. Cerene

T: Aşkım sen de bir şey denesene, bak ne güzel mini mini etekler var

C: Çok kısa değil mi bu etekler

T: Sütun gibi bacaklarına çok yakışır dene hayatım

Cerene minicik mavi bir şort etek beğendik. Hemen aldı ve kabine geçti. Ben de bir yandan Sudeyi kontrol ederek kabinin önünde beklemeye başladım. Ceren kabini açtı, etek ona çok yakışmıştı. Bacakları harika gözüküyordu. Kabinin tam önünde durdum, sağ tarafıma perdeyi aldım. Artık dışarıdan bakan biri kabinin yarısında benim vücudumu yarısında ise perdeyi görecekti. Ceren gözükmüyordu. Sol elimle Cerenin belinden tuttum, vücudunu vücuduma yapıştırdım ve sonra kalçalarını ellemeye başladım. Ceren de dizini sikime sürtüyordu. Onu gördüğüm anda taş gibi olan yarrağımı diziyle okşuyordu. Yarım dakika birbirimizi elledikten sonra kabinden ayrıldım ve Sudenin yanına gittik. Sude de artık iyice açılmış mini etekler, taytlar, göğüs dekolteli ve askılı üstler beğenmişti. Onlara beğendiklerini aldım ve sonra yemek yiyip avmden çıkıp otoparka yürüyorduk. Sude ben lavaboya gideceğim dedi. Ben de bu fırsatı kaçırmak istemedim ve Sudeye “O zaman sen direkt avmnin çıkışına gel, otoparka inme boşuna. Biz arabayı alıp kapının önüne geliyoruz” dedim Sude tamam dedi. Cereni elinden tuttum ve hızlıca nerdeyse koşar adımlarla otoparka indik. Yan koltuğuma oturdu, hemen pantolonumu sıyırdım ve Cereni ensesinden tutup yarrağıma yaklaştırdım. Ceren vaktimizin az olduğunu biliyordu, bu yüzden bütün hünerlerini sergileyerek dilini sikimin etrafında dans ettiriyordu. Sikimin ancak yarısını ağzına sokabiliyorken, bir yandan da sağ eliyle taşşaklarımı okşuyordu. Bende sol elimi onun kafasına koyup temposunu ayarlarken sağ elimi de beline kaydırdım ve oradan daracık kot pantolonundan fırlayan götünü avuçlamaya başladım. Elimi pantolonun arasından götüne sokmaya çalıştım ama çok dardı pantolonu. Bunu görünce Ceren hızlıca pantolonunun düğmesini açtı ve artık elimle çıplak götünü rahatça okşuyordum. Duruşumu düzelttim, artık amına ulaşabiliyordu elim ve bir parmağımla amını parmaklamaya başladım. Vaktimiz azdı, ben zaten dayanacak durumda değildim ve iki elimle Cerenin kafasını tutup resmen ağzını sikmeye başladım ve bütün döllerimi boğazından içeriye boşalttım. Ceren hiç bir damla ziyan etmeyerek hepsini yuttu ve sonra sikimi de temizleyip kalktı, pantolonunu düzeltti. Ben de hemen pantolonumu toplayıp otoparktan çıktım ve sudeyi almaya gittik.

Sude arabaya binince nerde kaldınız ya 5 dakikadır bekliyorum diye hafif bir sitem etti. Otopark çıkışı çok kalabalık dedim ve sudeyi hiç şüphelendirmeden, 5 dakikada cerenimin ağzını sikmiş, bütün döllerimi şarıl şarıl midesine yollamıştım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir