Arkadaşımın Annesi Arzu 4

Sofraya oturup yemek yemeye başlamıştık . Bir yandan da şarap içiyorduk . Telefonuma bir mesaj geldi . Arzu teyze yazmıştı karşımdaydı telefonunu hemen msaya koydu . Mesajda yazan tek şey ‘sarhoş ol ‘ . Arzu teyzeye baktığımda göz kırpıyordu .

Dediğini yapmaktan başka bir çarem yoktu , alkolle pek alakam çok olmadı köyde öyle çok içen insan olmaıdğı için tek tük içerdim. Bugün ise kendimi zorluyordum , kaçıncı bardağı içtiğimi bile hatırlamıyordum . O sırada da arzu teyzeyle anne oğul gibi konuşuyorduk . Günümü filan soruyordu neler yaptığımı ama benim iyice bilincim gidiyordu . Konuşurken kelimeleri yuvarladığımı salak salak güldüğümü hatırlıyorum hayal meyal .

B:B-ben artık odama gideyim annecim

A:Oğlum sen gidemezsin bu halinle yardım edeyim dur .

B:Yyok zahmet etme anne

Ayağa kalkarken sendeledim , her yer çok bulanık ve kayıyordu resmen . Kolumu arzu teyzenin tuttuğunu gördüm . Merdivenlerden beraber yavaş yavaş çıkıyorduk . Odama geldiğimde beni yatağa uzandırdı. Saçımı okşayarak bana bakıyordu . Yavaşça tişörtümü çıkardı . Elleri vücudumda geziyordu . Ama o kadar sarhoştum ki öylece ona bakıyordum sırıtarak . Kırmızı ojeli uzun tırnakları vücudumda gezinirken aletim Semsert olmuştu bile . Odanın karanlığında az çok seçebiliyorum onu . Yüzümü okşayarak bana bakıyordu biraz daha yaklaştıı, dudaklarını göğüsümde hissetmeye başlamıştım bile yavaş yavaş vücudumu öpüyordu boynumu omuzlarımı karnıma doğru inip karın kaslarıma doğru dudaklarını yavaş yavaş değdiriyordu. Hayatımda ilk kez bir kadına bu kadar yakındım . Aletimi zor zaptediyordum . Yavaş yavaş öpe öpe kasıklarıma kadar gelmişti bile . Öyle yavaş öyle güzel öpüyordu ki zevkten delirecek gibiydim . Bir süre daha kasıklarımın etrafında öperek vakit geçiriyordu ve yavaşça elerinin şortuma gittiğini farkettim . Şortu ve boxerı aynı anda aşağıya doğru indirmesi ile semsert olmuş aletimin ortaya çıkışı bir oldu . Şaşkınlık ifade eden bir ses çıkardı sanırım bu kadar büyük olacağını düşünmedi . Sakince ucuna dokunmaya çalıştı tırnaklarıyla etrafını gezdiriyordu resmen beni deli ediyordu . Sarhoşluğun vermiş olduğu halsizlik ile hiç bir şey diyemiyor hiç bir şey yapamıyordum öylece onu izliyordum . Bir süre de daha eliyle ovaladıgı aletime yavaşça bir ıslaklık hissettim. Aletimi tutup dudaklarının arasında geziyordu ,dudaklarının her noktasında değdirdiği aletimin bir anda ucunu yavaşça ağzına almıştı . Sadece sesli bir inlemeyle karşılık verdim ona . O kadar yavaş hareket ediyordu ki kendimi zor zaptediyordum gerçi bir şey yapacak halim de yoktu uyuşuk gibiydim . Ağzında diliyle gezdiriyordu aletimi çok ustaca çok istekle yalıyordu . Bir süre sonra hızlanmaya başladı ama kademe kademe hızlanıyordu hemen öyle aletime yumulmamıştı bu bile beni kendisine hayran bırakmaya yeterliydi . Bir süre sonra köküne kadar alıyordu biraz bekleyip tekrar ucuna kadar geçip tekrar köküne kadar ağzına köklüyordu . Hareketleri hızlanmıştı öyle sert bit şekilde yalıyordu ki bir süre sonra dayanamadım ve kasılmaya başladım o ise hiç umursamadan daha da hızlanıyordu . Oluk oluk boşalıyordum hiç ağzını çekmedi , sonra döllerimi yutup dili ile hepsini yalayıp iyice temizledi aletimi . Ben bunları izlerken uyuyakalmıştım bile belki de zevkten bayıldım.

Sabahın ilk Işık’larında uyandım , kendime geldiğimde başım çatlıyordu . Hayatımda ilk kez bu kadar alkol içmiştim yan etkisi bu kadar şiddetli bir baş ağrısı olamazdı . Ama dün gece hayatımda ilk kez yaşadığım şey sadece alkol değildi , arkadaşımın annesi dün gece bana inanılmaz bir sakso çekmişti . Filmlerde gördüklerimden daha iyiydi inanılmaz derece de tecrübeli bir kadındı . Beni ben olduğum için o saksoyu çekmedi belki de oğlunun aleti olarak o kadar istekli ve zevkli çekmişti ama umrumda değildi ben yine de çok mutluydum. Uzun süre bu duyguları düşünerek yatağın içinde yatarken arzu teyze kapıyı çaldı .

A:Oğlum gelebilir miyim ?

B:Buyur gel annecim

A:Nasılsın oğlum iyi misin ?

B:İyi mi ? Müthişim anne !?

A:Niye oğlum niye müthişsin ne oldu ?

B:Sayende ?! Dün gece bana yaşattığın zevk inanılmazdı !

A:Ne gibi şeyler yaşamışsın anlamadım ?!

B: Anlattırma işte anne ya ?!

A:Bi anlatsana sen bakıyım bana !

B:İşte beni odaya getirdin , üzerimi çıkardın o tırnaklarla okşadın öptün her yerimi daha sonra yavaş yavaş aletime geldin ağzına alıp..

A:Yeteeeer?!?

A:Ne oldu utandın mı ?

A:Oğlum sen iyi değilsin , dün gece sen çok sarhoştun seni odaya kadar getirdim üzerini örtüp gittim . Bunları rüyanda görmüşsün . Beni rüyanda böyle görmen çok yanlış çok ayıp !?

B:Şaka mı yapıyorsun sen ?

A:Senim bu kadar ileri gidip hastalıklı düşünceler kuracağını bilmiyordum ! İğrenç şeyler bunlar !

B:Ben mi hastayım ! Sen kendine bak !!!

Bana kalkıp sert bi tokat çekmişti ,

A:Çık evden biraz git kafanı dağıt çık git evden ozaaan!!!

B:Deliricem lan beeeeeen !!

Bir kaç tane daha sert şekilde bana vurduktan sonra odayı sertçe kapatıp odasına gitmişti . Kapının kilitlediğini duydum. Bir süre sonra telefonuma mesaj gelmişti .

(Emir Evden çık ve ben yazana kadar sakın gelme !?)

Hazırlanıp çıkmıştım , arabaya bindiğimde sinirimden direksiyonu yumrukluyordum. Ben ne yaşıyordum ? Bu kadın sırf hastalıklı oğluna beslediği duyguları yensin diye ben kafayı yiyecektim . Ne yapamaya çalıştığını anladım , oğlu ona karşı hastalıklı iğrenç duygular besleyen bir rol çiziyordu . Bunun iğrenç duygular olduğunu biliyor ama yine de oğluna olan aşkını bitiremiyor cidden manyak psikolojisi bozuk bir kadın . Nereye kadar sürdürebilirim bilemiyordum . Sinirle arabayı çalıştırıp öylece turluyordum . Telefonumun çaldığını farkettim . Arayan semra teyzeydi .

B:Alo !!?

S:Şey emircim nasılsın

B:Geç , ne istiyorsun çabuk söyle !

S:Dün verdiğin paralar bitti yavrum da şey kuzum yine ne zaman gelirsin acaba ?

B:Bekle .

Hemen arabanın torpidosuna baktım ve tahmin ettiğim gibi arzu teyze yine oraya para koymuştu .

B:Evde misin ?

S:Evet kuzum evdeyim canım benim .

B:Geliyorum Semra .

Telefonu kapatıp , engin abilere doğru yola koyuldum . Paranın kokusunu almıştı artık Semra teyze beni rahat bırakmayacağı belliydi . Yapacak bişey yok kafamın dağılması için delirmemem için benim artık burda Emir olmam lazımdı . Yoksa iyice ozan olup kafayı bozmak istemiyordum .

Arabayı parkedip , engin abilere çıktım . Kapıyı çaldım Semra teyze hemen beni içeri aldı . içeri geçip salona oturdum . Semra teyze ise içeri yatak odasına gitmişti . Bir süre sonra bana seslendi . İçeri girdiğimde , altında hiç bir şey giymeden incecik sadece kilotlu çorap , üstünde siyah dantelli koca göğüslerini anca kapatan dantelli sütyen , yatakta ise sırtını yatak başlığına dayamış bacaklarını da oturacak şekilde şekillendirip açık şekilde bana bakıyordu .

S:Bunları senin için aldım emirim .

B:Parayı bulunca kadınlığını ön plana çıkarmışsın bravo .

S:Daha neler alacam sen yeter ki para getirdin mi emirim .

B:Acıyorum engin abiye . Ne kadar da çok seviyor seni ! Ama bilmiyor ki şuan da bir gence kendini sunduğunu .

S:Boşver o salağı emirim . Gel hadi sik teyzeni ! Döşe bana ! Beni paraya döle boğ !

Onu orda deli gibi sikip bi kenara atabilirdim ,bana yaşattığı o iğrenç duyguları beni aç bıraktığı o 2 3 günü ondan çıkarabilirdim . ama kendimi arzu teyzeye saklamak istiyordum ilk kez onunla bu anı yaşamak istiyorum.

B:Seni şuan sikmicem Semra !

S:Hadi ama emirr bak sana hazırlandım bugün her yerimi . Semra teyze de bana ama daha çok kuduruyorumm!!

B:Yine paranı alacaksın korkma kahpe !

Sandalye çekip karşısına oturdum .

B:Okşamaya başla kendini . Deli gibi boşaltırsan bu parayı halledersin !

Paraları görünce hemen kendimi okşamaya başlıyordu . Önce kilotlu çorabının üstünden iyice bacaklarını açıp kendini okşuyordu bi eliyle koca göğüslerini avuçlayıp ağzına götürüp uçlarını dilliyordu. Amının suçlandığını görebiliyordum , yavaş yavaş zevkten kendisini kaybediyordu .

S:Ohhhh ıhhh !! Emir !! İyi mi ablam ? Güzel mi !

B:Devam et !

Aletimi çıkarıp okşamaya başlamıştım . Semra teyze belki bakımsız koca memeli koca götlü standart bir Türk kadını olabilirdi ama giydiği kilotlu çorap benim için hazırlanması her yerini traş etmesi para içinde olsa hazırlık yapması onun o an ki azgınlığı beni çok çekiyordu ona karşı .

Kendini iyice kaybetmiş olacak ki çorabının am kısmını yırtmıştı . İyice kendini parmaklıyor göğüslerini karşımla yalıyor deli gibi ismimi sayıklayarak inliyordu .

B:Tokatla göğüslerini amını iyice tokatla ! Sert ol kendine ! Sen sertliği hakedecek bir kadınsın ! İnsanlara kötü davranan kocasını para için satan bir orospusun sen ! Acıyorum sana !!

S:Ahhhh emir emirim ohhhh bak ablan amını karşında parmaklıyor senin için senin için emiiiir. Acı bana !! Paraya boğ beni !! Dilediğin herşeyi yaparım emir !!!

Ayağa kalkıp ona yaklaşmıştım . Onun yüzüne doğru sikimi okşuyordum .

S:Ohh boşal Semra teyzenin suratına akıt döllerini aferin oğluma hadi durma sakın okşa o yarrağını .

Ağzına doğru almaya çalıştı ama engelleyerek geri itekledim onu . Sonra da sert bir şekilde onun yüzüne döllerimi akıtıyordum öyle sert şekilde patladım ki bi an da şaşırmıştı ama hemen dilliyle parmaklarıyla hepsini yalayıp yuttu .

Parayı alarak ona doğru fırlattım .

B:Al bunları ne yapıyorsan yap hakettin . Daha sonra tekrar gelirim tamam mı Semra teyze !

S:Gel aslanım gel ayıp ediyorsun teyzen burda senin .

Toparlanıp çıkmıştım zaman nasıl da geçmişti öyle telefonuma baktığımda arzu teyzeden mesaj vardı .

(Eve gel ve hemen odana çık bana tavırlı gibi ol )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir